Konya Gece Açık Dişçi, Konya Nöbetçi Dişçi, Konya Diş Acil, Konya Pazar Günü Açık Dişçi, Gece Açık Dişçi Konya, Konya Diş Hastanesi, Konya Diş Hekimi, Konya Diş Doktorları, Konya Özel Diş Hastaneleri, Konya Özel Diş Hekimi, Özel Diş Hastaneleri Konya, Konya Özel Dişçi, Konyada Özel Diş Hastaneleri, Konya Özel Diş Hekimleri, Konyada Özel Diş Doktorları, Konya Özel Dişçiler, Konya Özel Diş Doktorları, Özel Diş Hekimi Konya, Konya Özel Diş Doktoru, Konya Özel Dişçi Fiyatları, Konyada Özel Diş Hekimleri, Konya Diş Hekimleri Özel, Konyadaki Özel Diş Hastaneleri, Konya En İyi Diş Doktorları, Konrya İmplant, Konya İmplant Fiyatları, Konya Kanal Tedavisi, Konya Diş Dolgu, Konya Zirkonyum Diş, Konya Diş Kaplama, Ortodonti, Şeffaf Plak, Diş Beyazlatma, Gülüş Tasarımı, Selçuklu, Konya

Sigara İçenlerde İmplant Tedavisi?

Sigara içiliyor olması implant tedavisini/implant uygulamasını doğrudan engellemez. Fakat ne kadar sigara içildiği ve o kişinin ağız diş bakımının nasıl olduğu önemlidir.

İmplant tedavisinde sigaranın etkisi

Kişi günde 1 paketi aşkın sigara içiyorsa ve de ağız diş sağlığına önem vermiyorsa, bu tür kişilerde vidalı dişin tedavisinin başarısı çok azdır.

Bizler sigara içen kişileri vidalı diş uygulaması açısından risk gurubunda değerlendiriyoruz, var olan riskleri de vidalı diş tedavisinden önce sigara içen hastalarımıza anlatıp çeşitli tavsiye ve uyarılarda bulunuyoruz, hastalarımızın bu konuda bilinçli olarak karar vermelerini sağladıktan sonra vidalı diş uygulamasına geçiyoruz.

İmplantın yerleştirildiği cerrahi işlemlerden sonra uygulması gereken hususlardan biri de sigara içilmemesidir. Sigara dumanında yer alan binlerce zehirli madde cerrahi işlem yapılan, sinir ve damar zedelenmelerinin yüksek olduğu implant bölgesine nüfuz ederer ve implantın kemikle kaynaşmasını olumsuz etkileyebilir ve bu bölgede enfeksiyon riskini arttırır. Cerrahi tedavi sonrası cerrahi işleme konu olan bölgeler dikişle kapatılmış olsa bile yara uçları arasından söz konusu zehirli maddeler ilgili bölgelere nüfuz edebilir, implant bölgesine ve implanta doğrudan temas edebilir. Çok sigara tüketen ve aşırı düzeyde sigara bağımlısı olan hastalarda en azından bir kaç hafta sigaraya ara vermeleri ve ilgili bölgenin iyileşmesi tavsiye edilir. En ideal ise hiçbir zaman sigara içilmemesidir.

Az sayıda sigara tüketen hastaların bile ağız ve diş sağlığı bakımını diğer hastalara göre çok daha düzenli, dikkatli ve detaylı yapması gerekir. Düzenli bir şekilde diş fırçalama, ağız duşu ve diş ipi kullanmanın yanısıra hastaların ağızlarını sık sık suyla çalkalamalarında fayda vardır.

Bizim önerimiz implant tedavisi sayesinde sigarayı bırakmanız ve bir taşla iki kuş vurmanızdır. Bunu başaran bir çok hastamız var. Eğer bırakamıyorsanız ya da bırakmak istemiyorsanız geçici bir süre için bırakmakta implant başarı oranınızı arttıracaktır.

İmplant tedavisi sonrası sigara kullanan hastaların düzenli bir şekilde hekim kontrolüne gelmeleri diğer hastalara göre çok daha önemlidir. Erken teşhis edilebilecek bir olumsuzluk tedavinizin başarısız olmasına yol açabilecek sorunları ortadan kaldırma şansını arttıracaktır.

Sigara ağız kuruluğu yaparak tükrüğümüzün ağız içindeki genel koruyucu özelliğini bozar ve diş eti hastalıklarının artmasına, papil kayıplarına, lekelenmelere en önemlisi de ağız içindeki bakteri sayısında artışa sebep olur. Ağzımızda implant taşıyorsak bu materyal artık ağzımızın doğal diş gibi fonksiyon gören bir komponenti gibidir. Doğal diş ve diş etlerimize zararı olan sigara, aynı şekilde implantımızın çevresindeki sert ve yumuşak dokulara zarar vererek implantın – vidalı diş in uzun yıllar ağzımızda sağlıklı bir şekilde durmasını kötü yönde etkiler.

İmplantlar diş etini rahatsız etmezler, vidalı dişler yüzde yüz biyolojik uyumludurlar diş eti üzerinde herhangi bir ters etkileri yoktur. İmplant bölgesinde görülen diş eti rahatsızlıklarının sebebi başkadır, (implant ve vidalı diş üstü protez-diş eti uyumunun implant prosedürüne uygun yapılmaması, yeterli ağız bakımının olmaması en temel iki sebeptir)

İmplant ağrı yapar mı?

Sağlıklı bir implant çiğneme sırasında kesinlikle ağrı hissi oluşturmaz, implantın olduğu yerde çiğneme sırasında ağrı hissediliyorsa, bu alanda doku bütünlüğü bozulmuş demektir. Yani vidalı dişin içinde bulunduğu kemik yüzeyinde veya diş eti dokusunda bir enfeksiyon/iltihaplanma varlığı söz konusudur. İmplant sonrası sorunlar nelerdir sorusunun başında implanttedavisinde ağrı sebepleri nelerdir sorusu gelmektedir?

Nadiren de olsa protezi iyi dizayn edilmemiş inplantlar da çiğneme sırasında ağrı hissi oluşturabilirler, bu durum protezin yeniden düzenlenmesiyle giderilir.

İmplant Sonrası Enfeksiyon

İmplant çevre dokularının enfekte olması ve implant uygulamasının başarısızlıkla sonuçlanması küçük de olsa olasıdır. Ama bu durum düzeltilemez değildir.

Enfekte olan vidalı diş lokal anestezi altında yerinden çıkarılır. Diş hekiminin bu implantı çıkarması çok kolaydır. Çünkü enfeksiyona bağlı olarak implant çene kemiği ile birleşmemiştir. İmplantla çene kemiği arasında yumuşak bir lezyon dokusu oluşmuştur.

Diş hekimi implantı çıkardıktan sonra sağlam ve sert kemik dokusunu her yönüyle hissedinceye kadar vidalı diş boşluğunda oluşan yumaşak yabancı dokuyu temizler.

Temizlenen implant boşluğunda kemik defekti oluşmuşsa bu bölgeleri uygun kemik materyali ile desteklemeli ve bölge dişeti ile kapatılıp iyileşmeye bırakmalıdır.

Bu işlem yaklaşık 30 dk gibi kısa bir sürede yapılabilmektedir. Yeterli iyileşme sağlandıktan sonra (1,5 ay ile 4 ay arası) aynı bölgeye rahatlıkla yeniden implant yapılabilir.


İmplant Ömrü Ne Kadardır?

İMPLANT ÖMRÜ NE KADARDIR ?
İmplantın ağızda 30-40 yıl kadar hatta bir ömür boyu sorunsuz kalabildiği gözlenmiştir. Dolayısıyla bazı dental implant üreticileri implantları belirli koşullar altında ömür boyu garantiyle pazarlamaya başlamıştır. Ancak günümüzde vidalı dişlerin sağlıklı bir şekilde ağızda kalma süresi farklı nedenlerden dolayı daha kısa olabilmektedir. İmplant ömrü ne kadar sorusu bir çok etkene bağlıdır. Kişinin genel sağlığı ve daha önemlisi ağız ve diş sağlığı süreyi doğrudan etkilemektedir. Düzenli bir şekilde ağız bakımını yapan ve bakım aşamasında gerekli yöntemleri doğru şekilde kullanan bireylerde süre çok daha uzun olabilmektedir. Diş fırçasının yanısıra, diş ipi ve ağız duşu kullanımı ağız ve diş sağlığı açısından son derece önemlidir. Sigara ve alkol kullanımı süreyi olumsuz etkileyen faktörlerdedir. Diş etki rahatsızlıkları ve kemik kalitesine etki eden diğer rahatsızlıklar implant ömrünü önemli ölçüde azaltabilmektedir. İmplant tedavisinin iyi bir planlama ile doğru şekilde yapılması implant ömrünü arttıran en önemli nedenlerdendir. Başarılı implant tedavisi açısından tek kıstas implantın gerekli bekleme süresi sonunda kemikle kaynaşmasının sağlanılması değil, aynı zamanda implant yapılan bölgede eksik planlama nedeniyle çıkabilecek orta ve uzun vadeli sorunların önüne geçilebilmesidir.

İMPLANT ÖMRÜNÜ NASIL UZATIRIZ?

İmplant ömrünü uzatmak için, hastanın yıllık hekim kontrollerini aksatmaması gereklidir. Dişlerde, diş etlerinde ve kemik yüzeyinde oluşabilecek sorunların/hastalıkların, erken teşhis ve tedavisi implantın sağlıklı bir şekilde uzun yıllar ağızda kalmasını sağlayabilir.

Göz önünde bulundurulması gereken başka bir nokta implant ömrü ile implant üzerine yapılan protezin ömrünün birbirinden farklı olabileceğidir. İmplantta bir sorun olmasa dahi implant üzerine yapılmış protezlerde bir sorun oluşabilir ve protezin tamiri ya da yenilenmesi gerekebilir. Protez ve implant bir birleri ile etkileşimde iki parça olmakla birlikte bir birilerinden bağımsızdır. İmplantın sağlam olduğu bir ağızda implant üstü protez sorunsuz bir şekilde tamir edilebilir ya da değiştirilebilir.


Genel Anestezi İle İmplant Tedavisi

İmplant tedavisinde genel anestezi ile diş tedavisi yöntemiyle implant uygulaması yapılabilmekle birlikte gerekli ve zorunlu durumlar haricinde genel anesteziyi tercih etmiyoruz. Bunun temel nedenleri,

Genel anestezi, lokal anestesiye göre çok daha büyük komplikasyonların yaşanabileceği bir yöntemdir. Hem hasta hem de hekim açısından bu riski almaya değecek bir durum söz konusuysa genel anestezi tercih edilmelidir. Dental implant uygulamalarının büyük çoğunluğu kısa süreli operasyonlar olup lokal anestezi ile hasta hiçbir ağrı duymadan operasyonu atlatabilmektedir, sırf “ağrı duymaktan korkuyorum” ya da “çok irrite oluyorum, kan görmeye dayanamıyorum” gibi sıkıntılarla genel anesteziye yönlenmek doğru değildir. İmplant tedavisi son derece rutin ve yaygın olarak yapılan bir tedavidir. Bu konuda endişelerinizi implant tedavisi görmüş bir çok hastadan alacağınız yanıtlar sonunda giderebilirsiniz. Dişçiden korkan, yıllarca en ufak bir tedavi için bile klinik ortamına gelmeyen bir çok hasta bile bu süreci ağrısız/acısız atlattıklarını size belirtecektir. Tedavi sonrası yaşanabilecek kısa süreli ağrı ve acılar açısından ise genel anestezi ile cerrahi işlemlerin yapılmış olmasının hiç bir ek avantajı yoktur.

Genel anestezi yöntemi ile implant (vidalı diş) uygulaması oldukça pahalı bir uygulamadır. Genel anestezi uygulamasının yapılabilmesi için, anestezi uzmanının (anesteziyolog) varlığı şarttır. Hastayı genel anesteziye sadece bu dalda uzmanlaşmış hekimler alıp uyutabilmektedirler. Ayrıca genel anestezi ünitesinin kurulumu için her türlü alet, aygıt, malzeme vs. temini şarttır. Tüm bunlar göz önünde bulundurulduğunda genel anestezi yöntemi ile implant uygulamasının zaten pahalı bir tedavi şekli olan implant diş uygulamasını daha da pahalı hale getirdiği görülebilir.
İmplant tedavisi yetersiz kemik alanlarının bir takım ileri cerrahi teknik ve operasyonlarla implant uygulaması için yeterli kemik alanına dönüştürüldüğü zaman mümkün olabilmektedir.

Günümüz diş hekimliğinde artık bir çok vakada; sinüs lifting kemik genişletme operasyonları, kemik ve bağ dokusu transplantasyonları ve benzeri agumentasyon işlemleri ile implant yerleştirmeye uygun olmayan ağızlar ve dişsiz bölgeler yapay diş uygulanmasına elverişli hale getirilebilmektedir.

Kemik kalınlığınızın tespiti için panaromik röntgeninizi bize iletebilir yada merkezimizi ziyaret ederek röntgeninizi çektirebilirsiniz.


İmplant Sonrası İzin ve Dinlenme

İMPLANT SONRASI İZİN VE DİNLENME
Yapılacak implant cerrahisinin karmaşıklığına ve süresine göre dinlenmeniz gereken süre değişebilmektedir.

Kolay ve kısa süreli tek implant cerrahilerinde bir gün sonra dahi hastalarımız işlerini aksatacak herhangi bir rahatsızlık yaşamadıklarını söylemekteler. Hatta implant tedavisinin hemen ardından işine dönen bir çok hastamız bulunmaktadır. Dolayısıyla herhangi bir özel durum yoksa sadece implant seansları için izin almanız yeterli olacaktır. Aksi bir durum hekiminiz tarafından size belirtilecektir.

Daha uzun süreli ve dolayısıyla daha travmatik durumlarda 1 veya 2 günlük ev istirahatini önermekteyiz veya hastanın işinden izin alamaması gibi bir durum söz konusuysa implant cerrahisini hafta sonuna denk getirmeyi tercih etmekteyiz. Çünkü operasyon sonrası hafif şişlikler, hafif ağrılar olabilmekte, hastalar kendilerini halsiz hissedebilmekteler. Bu dönemde beslenme de tam istenildiği gibi olmadığından hastanın ilk 24 saat istirahat etmesi diş sağlığı açısından da olumlu sonuçlar doğurur. İstiharat döneminde ağız ve diş bakımı ihmal edilmemeli, hekimin önerdiği şekilde beslenme diyeti yapılmalı ve hekim tarafından reçete verildiyse ilaçlar düzenli olarak kullanılmalıdır.

İmplantlar kaynaştıktan sonra geçilecek protez aşamasında herhangi bir cerrahi işlem olmayacağı için bu aşamada özellikle alınması gerekli izin sürüleri bulunmamaktadır.

GEÇİCİ DİŞLER
Hastalarımızın bir bölümü ise özellikle ön dişler için geçerli olan operasyonlarda işlerine dişsiz gitmek istemeyebilmektedir. Bu durumlarda uygun olduğu taktirde geçici dişler yapılmakta ve hastalarımızın en azından estetik açıdan kendilerini huzurlu hissedebilmeleri sağlanmaya çalışılmaktadır. Geçici dişlerin riski kişinin bu dişleri kendi doğal dişleri gibi görme eğilimidir. Bu geçici dişlerle özellikle beslenme alanında dikkat edilmesi gereken konular ve uyulması gereken bir diyet programı vardır. Her durumda ve her aşamada geçici dişler uygun olmayabiliriz. Bu konuda net kararı ve zamanlamayı tedaviniz ardından hekiminiz verebilir.

  • Bölgesel dişsizlik durumlarında veya tümden dişsizlik durumlarında birden fazla implant yardımıyla sabit köprü kaplamalar yapılabilir.
  • Tamamen dişsiz olunan durumlarda total protez/damak kullanan kişilerde protezin/damağın tutuculuğu implantlar sayesinde 20 kat artırılarak çiğneme ve konuşma rahatsızlıkları tümden giderilebilir.

Diş boşluğunuza çakma diş yapılıp yapılamayacağının net olarak anlaşılması için röntgeninizin çekilmesi ve muayenenizin yapılması gerekmektedir. Merkezimizde, tanı amaçlı muayene ve panaromik röntgen hizmetleri ücretsizdir. İletişim ya da randevu bölümlerinden bize ulaşabilirsiniz.


İmplant Kaç Yaşında Yapılır?

sorusu sıkça sorulan ve önemli konulardandır. Gelişimini tamamlamamış genç bireylerde ise implant yapılması tercih edilmeyebilir. Erkeklerde 17-18 yaşına, kadınlarda ise 16-17 yaş sınırına ulaşmamış genç bireylerde vidalı diş yapmadan önce gelişim hesaplanarak ve öngörülerek tedavi planlaması çıkartılarak tedaviye başlanıp başlanmayacağı kararı alınır. Ancak her bireyin gelişimi birbirinden farklılık göstermektedir. Dolayısıyla burada belirtilen yaş aralıkları genel ortalamalardır. Bu konuda net bir fikre sahip olabilmek için hekim muayenesi ve çekilecek röntgeninizin incelenmesi gereklidir.

İmplant genel sağlık durumu iyi olan tüm kişilere yaşlılık durumu gözetmeksizin yapay diş uygulaması yapılabilir.
Yani implant kaç yaşında yapılır sorusuna en iyi cevap implantın uygulamasında üst yaş sınırı yokturdur.

İMPLANT NE ZAMAN YAPILIR ?
İmplant kaç yaşında yapılır, gibi implant ne zaman yapılır sorusuda diğer önemli kriterlerdendir. Genel sağlık durumunun iyi olması yaştan çok daha önemli bir faktördür. 70-80’lerindeki birçok kişinin vidalı diş cerrahisi riskleri daha genç fakat sağlık sorunu olan hastalardan daha azdır. Yaş ilerledikçe diş kayıpları da arttığı için, yaşlı kişilerin implanta olan ihtiyacı gençlerden daha fazladır. Dolayısıyla yaşlı insanlara implant yapılma oranı gençlerden çok daha fazladır. Ayrıca kişinin sağlık durumu iyiyken implant yaptırması, implant tedavisi için uzun yıllar beklememesi daha avantajlıdır. Sistematik rahatsızlıkları olan ve düzenli ilaç tedavisi gören hastaların implant tedavisi öncesi hastalıkları alanında uzman bir doktora başvurması ve doktorundan tedavi öncesinde görüş ve onay alması önerilmektedir. Kontrol altında olmayan hastalıklarda ve kemoterapi gibi tedaviler sırasında implant tedavisi önerilmez. Şişli dişçi

İmplantın tedavisinin başarı oranının yaş ile doğrudan bir bağlantısı yoktur. Tedavide başarı oranını etkileyen temel faktörler, tedavinin doğru planlama sonrasında başarılı bir şekilde tamamlanması, kişinin ağız sağlığı ve kemik yapısının durumu, kişinin tedavi sırasında ve sonrasında ağız ve diş bakımına göstereceği hassasiyetler, yine kişinin genel sağlık durumudur. Dişsiz ağızlarda yıllar içinde çene kemiğinin eriyeceği ve kemik kalitesinin azalacağının ve bunun implant tedavisi açısından önemli bir belirleyen olduğu da göz önünde bulundurulmalıdır. İmplant tedavesi için zaman en büyük etkenlelerden biridir. türkiyede dis implant fiyatlari


Hangi İmplant Markası

HER İMPLANT MARKASINA GÜVENEBİLİR MİYİZ?

Bizce implant sektöründe güvenilir ve kalitesini ispatlamış fazlasıyla dental implant markaları bulunmaktadır. Ancak şu anda bu sektörde 150’ye yakın markadan söz edilmektedir ve bir diş hekiminin bu kadar çok markanın olduğu ortamda bir çoğunu deneyip sınaması söz konusu bile değildir. Hekim sadece takip edebildiği kadar bu markaların literatür çalışmalarının olup olmadığına bakabilir. O implant markasının bir çok açıdan diğer implantlarla kıyaslamasının yapıldığı akademik çalışmalara bakabilir. Şurası kesindir ki her implant markası hekimlere, o markanın ne denli iyi olduğu anlatılarak pazarlanmaktadır ve maalesef dental implant alanı, bizzat üretici firmalar ve distiribütörler tarafından tamamen bir ticaret alanı haline getirilmiştir. Bu yüzden de bazı bilgiler manipüle edilerek hekimlere ulaşabilmektedir.

İMPLANT MARKASINA MI GÜVENECEĞİZ HEKİME Mİ?

Tabi ki de her ikisine. Ancak en başta hekime güvenilmelidir. Nihayetinde implant markası ne olursa olsun son noktada iş hekime kalmıştır, yani hekimin inisiyatifine, hekimin bilgisine, tecrübesine..vs. ve esas olarak implant markası ne olursa olsun başarı da hekimin başarısıdır, başarısızlıkta. Çünkü hasta hekimin koltuğuna oturmuş ve kendini ona teslim etmiştir. O saatten sonra tüm sorumluluk hekime aittir. Nihayetinde hekimin uyguladığı implant markası kendisine göre güvenilir bir markadır ve zaten bu yüzden o markayı uygulamayı tercih etmiştir. Hastanın o koltuğa oturduktan sonra tek yapabileceği şey hekimin direktiflerine uymaktır. İlaçlarını kullanıp “yap” denileni yapmak “yapma” denileni yapmamaktır. Diş hekimi, (bizzat implantı uygulayan diş hekimi) başarısız olmak ister mi? Kesinlikle istemez, işte bu yüzden başarısız olabileceği bir markayı da kullanmak istemez diş hekimi.

Ama yine de o kadar ekstrem örneklerle karsılaşmaktayız ki, bu örnekleri gördükten sonra biz hastalara şunu tavsiye ediyoruz: ağzınıza yerleştirilecek implant markasının ne olduğunu merak edin ve hekime bu konuda kafanıza takılan tüm soruları sorun. Ağzınıza yapılan implantların kutularını prospektüslerini, garanti belgelerini ve stickerlerinin birer örneğini hekimiğnizden talep edin ve isteyin. Bu istemlerde ve taleplerde bulunduğunuzda hekiminizin sanki siz ona güvenmiyormuşsunuz gibi bir algıya kapılabileceğini düşünmeyin, çünkü başta Avrupa olmak üzere ABD’de buna benzer bir sistem işlemektedir. Hasta bunları talep etmese bile hekim uyguladığı implantın kutusunu, garanti belgesini, stickerinin bir nüshasını ve prospektüsünü hastasına vermektedir, bu durum güvensizliğin aksine çok şeffaf bir ilişki ve bilgilendirme olduğunun kanıtıdır.


İmplant Tedavisinde Estetik

DENTAL İMPLANT TEDAVİSİNDE ESTETİK BAŞARI

Kesinlikle hayır. İmplantlarda estetik başarı çok hassas ve titiz çalışmayı gerektirir. Bu hassas ve titiz çalışma diş hekimliğinin ileri cerrahi ve estetik uygulamaları alanına girer ki yeterli bilgi ve tecrübe olmazsa olmazdır.

Estetik implant uygulamasında uzman diş hekimi tarafından yapılacak küçük bir hata dahi sonucun başarısız olmasıyla neticelenir. Bu tür başarısızlıkların geri döndürülmesi de en az estetik implant uygulaması kadar zordur. türkiyede implant fiyatlari

İmplant tedavisi bir yönüyle bakıldığında çok kolay ve basit bir tedavi şeklidir ancak madalyonun diğer yüzüne baktığımızda da çok hassas ve karmaşık bir tedavi şeklidir.

Tüm süreçler estetik ve fonksiyon açısından çok iyi planlanmalı ve uygulanmalıdır.

İMPLANTLARIN ESTETİK AMAÇLA KULLANILMASI NE TÜR AVANTAJLAR SAĞLAR?

Dental implantlar özellikle de kişinin ağız içinde estetik alanı ilgilendiren ön bölgesinde çok hassas çalışılarak uygulanmışsa, başka hiçbir tedavi yöntemiyle elde edilemeyecek kadar estetik ve doğal bir görünüm elde edilir.

  • Diş eti çıkış profili korunur ve diş etini doğal formu devam ettirilir.
  • Diş kaybı yaşanmış bölgedeki çene kemiği alanına implant sayesinde sürekli bir kuvvet gelir ve o bölgedeki kemik sitümüle olur yani sürekli çalışan bir doku gibi uyarılır. Bu uyarılma sonucunda kemik bölgesinde erimeler ve çökmeler implant sayesinde engellenmiş olur. İmplantın alternatifi olan sabit köprü protezler de böyle bir şey söz konusu değildir. Diş kaybı yaşanan bölgeye implant uygulanmazsa maalesef her durumda kemikte erimeler ve çökmeler yaşanır. Bu da kişinin simetrisini bozarak estetik olmayan bir görüntü oluşmasına sebebiyet verir. Ancak ve ancak İmplant uygulayarak bunun üstesinden gelinebilir ki köprü protezlere göre implantın en önemli avantajlarından biri budur.
  • Dental implantlar sayesinde doğal dişler aşındırılmaktan kurtarılmış olur. Daha doğal daha estetik ve diş ipi ile her bir dişin arasına girilebilecek şekilde kişiyi rahatlatan bir sonuç elde edilmiş olur.